Dit kun je bereiken met een GPS tracker

Wil je jouw voertuig voorzien van een GPS tracker? Er is een tracker die op verschillende voertuigen geplaatst kan worden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om deze op een auto te doen, maar het kan ook bij een boot, fiets of scooter. Om de beste kwaliteit in handen te krijgen, kun je deze tracker het beste door een professional laten plaatsen. Tracemaster is een bedrijf dat jou hierbij kan gaan helpen. Alleen wat kun je allemaal met deze tracker en welke voordelen ga je eraan behalen? Onderstaande informatie zet het op een rij. 

De GPS tracker voor rittenregistratie 

Een GPS tracker is een apparaat waarmee je de route van een voertuig kunt volgen. Dit kan bijvoorbeeld grote voordelen opleveren voor jouw rittenregistratie. Als ondernemer moet je ervoor zorgen dat je weet hoeveel kilometer er met een auto afgelegd wordt. Doordat alle ritten direct geregistreerd worden en in een systeem worden opgeslagen heb je alles bij de hand. Daarbij kun je dus ook volgen wanneer iemand anders het voertuig gebruikt. Als bedrijfsauto zal daarom alles goed op een rij kunnen komen te staan en je kunt eventueel nog aanpassingen doen op het juiste moment. 

De auto volgen bij diefstal 

De GPS tracker kan hierdoor ook goed helpen bij diefstal. Wanneer iemand er met jouw auto vandoor gaat, kun je er namelijk eenvoudiger achter komen waar de auto op dat moment is. Hierdoor kun je de politie beter assisteren en is de kans groter dat jij jouw auto nog terug gaat krijgen. Door het stap voor stap bij te houden is de zoektocht sneller geklaard. Het kan jou op dit gebied dus ook veel kosten gaan schelen met deze trackers. Daarbij zal het met verzekeringswerk ook anders gaan verlopen door het nieuwe bewijs. 

Alles direct bij de hand 

Als je de GPS tracker laat installeren zorg je er dus niet alleen voor dat je jouw eigen ritten kunt volgen, maar ook dat je in geval van diefstal of het uitlenen van jouw voertuig alles kunt volgen. Daarbij zal het jou ook minder papierwerk gaan kosten wat betreft de verzekering. Je hoeft niet meer alles uit te rekenen, maar kunt de gegevens gewoon uit het systeem halen. Zo ook voor het doen van jouw belastingaangifte. Hier moet je immers ook aangeven dat je een auto in jouw bezit hebt en de kilometers doorgeven als ondernemer. 

De installatie door professionals 

Een professional van www.tracemaster.nl kan de GPS tracker altijd voor jou installeren. Hierdoor weet je zeker dat deze goed op jouw voertuig komt te zitten. Zo kun je voor een model kiezen voor jouw auto of scooter, maar ook een waterdichte variant voor de boot. Voor ieder voertuig is er een goed model te vinden waar je veel profijt aan gaat hebben en door de installatie via een professional zal deze direct werken. Je hoeft er dus niet zelf meer mee aan de slag te gaan en kunt direct beginnen met het opslaan van ritten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.